Over BMR

BMR staat voor Bouwen met Resultaat

BMR staat voor Bouwen met Resultaat en is een bedrijf dat recent is opgericht door mij, Ron van Es. BMR is een allround bouwbedrijf voor bouw, verbouw en renovatie en is gevestigd in Leiden. Dit doe ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Dat BMR redelijk nieuw is, betekent niet dat het vak nieuw is voor mij. Met meer dan 25 jaar ervaring in timmer- en onderhoudswerk kan ik mijzelf volmondig een vakman en leermeester noemen. In het verleden heb ik ook veel jongeren opgeleid tot timmerman waarvan velen op hun beurt zijn uitgegroeid tot vakmannen.

Bij BMR gaan traditionele vakmanschap en moderne bedrijfsvoering hand in hand

busje bouwbedrijf bmr

OVER

BOUWBEDRIJF BMR

Kwaliteit leveren voor mijn klanten is het belangrijkste voor mij. Daarom heet het bedrijf ook Bouwen met Resultaat. Wanneer mijn klanten tevreden zijn, heb ik ze het beoogde resultaat kunnen bieden met het kwaliteitsniveau waar ik om bekend sta. Het resultaat voor de klant is waar het om gaat en daarvoor ga ik heel ver.

Ik onderscheid me door mijn goede relaties met mijn klanten. Zoekt u een aannemer waarmee u goed kunt communiceren en die goed begrijpt wat uw wensen zijn, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Sinds 2020 is Rob Veerhuis (Rob Veerhuis Bouw) in dienst bij BMR. We hebben toen de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking met elkaar aangegaan. Deze samenwerking verloopt helemaal naar wens.
Rob zit al 20 jaar in het vak en heeft dus ook de nodige ervaring. In het verleden hebben wij ook al jaren samengewerkt. Wij hopen ook bij u een mooi project uit te kunnen voeren.

WAAR WERKEN WE ?

Als bouwbedrijf BMR kunnen we u van dienst zijn in de volgende plaatsen:

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op