Badkamer verbouwen Leiden

Badkamer renovatie in Leiden

Een nieuwe badkamer geeft een geweldige impuls aan uw woning. Ga maar na: u gebruikt uw badkamer dagelijks. Bovendien is dit een plek om goed aan de dag te beginnen of om na een lange dag even lekker te ontspannen. Een goede badkamer voorziet in al uw behoeften en heeft natuurlijk een uitstraling waar u gelukkig van wordt. Wilt u uw badkamer verbouwen in Leiden? Bouwbedrijf BMR zorgt voor uw nieuwe droombadkamer. Dit doen wij met ons eigen, professionele team. U mag niet alleen rekenen op een fantastisch eindresultaat, maar ook op een prettige communicatie, een professional die met u meedenkt en goede prijzen.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Uw badkamer verbouwen in Leiden? Kies BMR

In de al meer dan 25 jaar dat wij werkzaam zijn, hebben wij al zeer veel badkamers mogen verbouwen. Telkens tot grote tevredenheid van onze klanten. Daar zijn wij dan ook bijzonder trots op.

Wilt u uw badkamer verbouwen in Leiden? Kies dan voor BMR. Kiezen voor BMR betekent kiezen voor vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn een bouwbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit merkt u onder andere door ons hoge niveau van afwerking. Wanneer wij uw badkamer verbouwen, zetten wij alle spreekwoordelijke puntjes op de ā€œiā€ en zorgen wij voor een prachtige afwerking. Wij beschouwen een project pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

busje bouwbedrijf bmr

Ouderwets vakmanschap

Een vakman die met u meedenkt

Misschien weet u al precies wat voor badkamer u wilt. Wellicht heeft u juist nog helemaal geen idee. Hoe het ook zij: in Bouwbedrijf BMR vindt u altijd een ervaren vakman die met u meedenkt. Wanneer wij uw badkamer verbouwen in Leiden, houden wij ervan om betrokken te zijn. Bespreek gerust uw plannen met ons. Ook komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken en samen met u na te denken over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd vrijblijvend van suggesties voorzien. Ook kunnen wij u inspireren met voorbeelden van eerder verbouwde badkamers.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Neem contact met Bouwbedrijf BMR op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Ook zorgen wij met plezier voor een vrijblijvende offerte. Wanneer u ons kiest voor uw badkamerverbouwing in Leiden, werken wij volgens een helder plan. Wij bespreken van tevoren wat wij gaan doen, hoe wij dit doen en wanneer wij dit doen. Heeft u vragen tijdens de verbouwing? Wij staan bekend om onze open en prettige manier van communiceren. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te mogen gaan.