Zolder verbouwen Leiden

Zolder verbouwing laten uitvoeren?

De zolder: bij negen van de tien mensen is het de rommeligste ruimte van de woning. Een plek die gebruikt wordt als opslag, of waar een luchtbed neergelegd kan worden voor die ene keer dat een gast blijft logeren. Een zolder zou zoveel meer kunnen zijn. Veel mensen realiseren zich dit vroeg of laat. Een zolder biedt vaak fraaie perspectieven. Een goede professional kan deze veelbelovende ruimte omtoveren van rommelhok tot volwaardige slaap-, werk- of hobbykamer. Wilt u uw zolder verbouwen in Leiden om het maximale potentieel van uw woning te benutten? Dan staat Bouwbedrijf BMR voor u klaar. Met een eigen team aan zeer ervaren vaklieden maken wij van uw rommelzolder een droomzolder.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Hoe kunnen wij uw zolder verbouwen in Leiden?

Wanneer wij uw zolder verbouwen in Leiden, doen wij dit precies volgens uw wensen. U heeft ongetwijfeld een idee van hoe uw ideale zolder eruit moet zien. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Een zolder verbouwen gaat vaak verder dan een grondige reorganisatie en een likje verf. Lang niet elke zolder is goed afgewerkt en ook is de indeling meestal nog niet optimaal voor het beoogde gebruik. Wij kunnen hiervoor zorgen.

Samen met u kijken wij naar wat u wilt met uw zolder. Vervolgens maken wij plannen om de ruimte hiervoor geschikt te maken. Daarbij kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u een dakkapel wilt laten plaatsen voor meer ruimte. Uiteraard is dit mogelijk. Wij bespreken uw wensen en eisen en zorgen op basis daarvan voor een ontwerp. Wanneer u helemaal tevreden bent met dit ontwerp, gaan wij over tot het verbouwen.

busje bouwbedrijf bmr

Ouderwets vakmanschap

Een A tot Z partner

Uw zolder verbouwen in Leiden is een klus die wij van A tot Z voor u kunnen uitvoeren. U wordt dus volledig ontzorgd. Wij kunnen indien nodig afbraakwerkzaamheden uitvoeren om de ruimte gereed te maken voor verdere indeling en afwerking. De indeling wordt precies zoals op de plattegrond geschetst en wij dragen zorg voor een perfecte afwerking. Dit betekent ook dat wij waar van toepassing muren, ramen en deuren plaatsen en zorgen voor de realisatie van elektra en verwarming.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wij streven altijd naar een perfect eindresultaat. Het is echter niet alleen het resultaat dat telt, maar ook de weg hier naartoe. Wij hechten veel waarde aan een prettige, open communicatie. Niet voor niets heeft Bouwbedrijf BMR een zeer hoge klanttevredenheid. Daar zijn wij trots op en wij doen er alles aan om dit zo te houden.

Wilt u uw zolder verbouwen in Leiden en bent u benieuwd naar wat er mogelijk is en wat dit kost? Vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij horen graag uw plannen en wensen om zo een aantrekkelijk voorstel te kunnen maken.