Werkwijze

HOE WERKEN WIJ

STAPPENPLAN

Elke opdracht krijgt bij BMR volledige aandacht. Bij BMR heeft u een professionele partner als het gaat om kwaliteit op het gebied van resultaat, relatie en prijsstelling. BMR streeft naar integere samenwerkingsverbanden met zowel particuliere als zakelijke klanten. Al het werk wordt netjes opgeleverd en geheel naar uw wensen.

Via onze website kunt u het contactformulier invullen met uw naam, adres, mail, telefoonnummer en uw aanvraag. Mocht u direct contact wensen dan kunt u uiteraard ook bellen.

06-41297865

STAP 1

CONTACT OPNEMEN

STAP 2

ADVIES AFSPRAAK

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen. We plannen vervolgens graag een afspraak in om bij u langs te komen. De doelen van deze afspraak zijn het inventariseren van uw wensen, adviseren over de optimale indeling en uiteindelijk het geven van een prijsindicatie.

Nadat u akkoord op de offerte hebt gegeven, ontvangt u een bevestiging dat deze goed bij ons is aangekomen. Vervolgens zullen we contact met u opnemen en de planning met u doornemen. Wat komt voor u het beste uit? En hoe kunnen we dat passend maken in onze planning? Dit alles zullen we in overleg met u doen.

STAP 3

PLANNING

STAP 4

UITVOERING

Op de afgesproken dag starten we met de werkzaamheden. Het is handig om voor het huis een parkeerplek vrij te houden voor de container en een plek voor onze bus. U mag van ons verwachten dat we netjes te werk gaan en het volledig wordt opgeleverd naar uw wensen.

Kwaliteit leveren voor mijn klanten is het belangrijkste voor mij. Daarom heet het bedrijf ook Bouwen met Resultaat. Wanneer mijn klanten tevreden zijn, heb ik ze het beoogde resultaat kunnen bieden met het kwaliteitsniveau waar ik om bekend sta. Het resultaat voor de klant is waar het om gaat en daarvoor ga ik heel ver. Daarom krijgt u bij ons ook altijd goede service en garantie op de geleverde en geplaatste materialen.

STAP 5

SERVICE & GARANTIE