Traprenovatie Leiden

Vakkundige traprenovatie voor woning of bedrijf in Leiden

Heeft uw trap in huis een opknapbeurt nodig? Voor traprenovatie in Leiden moet u bij BMR zijn. Wij leveren vakwerk tegen scherpe tarieven! En wij leveren altijd 100% maatwerk voor traprenovatie. Nadat wij onze werkzaamheden aan uw trap hebben afgerond, kan deze er weer vele jaren tegenaan. Wilt u alleen de traptreden laten renoveren of wilt u alles inclusief de leuningen en de zijkanten bij de traprenovatie laten meenemen? Bij BMR kunt u uw wensen voor een traprenovatie in Leiden aangeven en wij maken het voor u in orde. Bel of mail ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte voor een traprenovatie bij u in Leiden.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

Met een traprenovatie zorgt u ervoor dat uw bestaande (oude) trap in huis weer veilig wordt en weer als nieuw oogt. Redenen om voor een traprenovatie in Leiden te kiezen zijn:

  • Verwijderen van eventuele vloerbedekking en de lijmresten
  • Niet elke 5-7 jaar de trap hoeven schilderen
  • Veilig maken door aanbrengen antisliplaag
  • Trap een andere uitstraling geven

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Wat is mogelijk bij traprenovatie

Is de trap in uw woning in Leiden versleten? Of wilt u hem graag een nieuwe look geven? Dan biedt een traprenovatie echt uitkomst! De trap is echt een belangrijk onderdeel van uw woning. Iedereen heeft hem nodig om van verdieping te kunnen wisselen in huis. Wij helpen u met een traprenovatie in Leiden graag met het opwaarderen van uw trap. Behalve de traptreden en stootborden, kunt u ook de zijkanten van een decor laten voorzien. Ook de trapleuning en overloop kunnen in dezelfde stijl worden uitgevoerd. En een trap is pas echt af met verlichting in de traptreden. Maar dat is een mogelijkheid en uiteraard geen must!.

busje bouwbedrijf bmr

Waarom traprenovatie in Leiden door BMR?

BMR is zeer kundig in een traprenovatie in Leiden. Zowel open als dichte trappen nemen wij onder handen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Verder kunt u bij ons altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig advies en duidelijke communicatie en informatie over een traprenovatie in Leiden. Andere goede redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele complete bouwprojecten, inclusief traprenovatie
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

Contact opnemen met BMR

Wilt u ook profiteren van de vakkennis en ervaring van BMR bij een traprenovatie in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor u te bespreken. Wij kunnen dan ook een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Bouwbedrijf BMR
Bouwbedrijf BMR