Schilder Leiden

Binnen- en buitenschilder in Leiden

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare professional voor het schilderwerk in Leiden van uw woning of kantoorpand? En dan het liefst voor een scherpe prijs? BMR is het bouwbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in vakkundig schilderwerk in Leiden. Zo bieden wij binnen- en buitenschilderwerk van de hoogste kwaliteit. Geen klus is te groot of te klein voor ons. Van een kozijn schilderen tot groot onderhoud schilderwerk: wij regelen het graag voor u. Wij nemen u graag werk uit handen en denken met u mee over alle soorten schilderwerk. Schakel BMR in voor de beste oplossingen in topkwaliteit schilderwerk in Leiden!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Uw vakkundige schilder in Leiden

Door onze jarenlange ervaring met binnen- en buitenschilderwerk in Leiden en omstreken kunnen wij elke schilderklus nauwkeurig uitvoeren. Wilt u uw huis laten schilderen of zoekt u iemand die slechts een deur bij u kan schilderen? Wij zijn de professionele schilders voor iedere schilderklus. Een greep uit onze diensten:

 • Sauzen: wilt u uw huis laten schilderen en eerst muren wit maken? Dit doen wij graag voor u.
 • Kleine oppervlakken schilderen: een deur binnen schilderen of een muur buiten schilderen? Ook daar zijn wij voor.
 • Glasvezelbehang aanbrengen: als het te schilderen oppervlak ernstig beschadigd is, raden wij glasvezelbehang aanbrengen aan om scheuren en oneffenheden effectief te verbergen.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Voordelen van uw schilderwerk uitbesteden

De voordelen van uw schilderwerk in Leiden uitbesteden zijn:

  Gemak: u hoeft niet zelf met verf, kwasten en rollers in de weer en alles wordt voor u gedaan.

 • Snel: een professional werkt door zijn ervaring uiteraard zeer snel. Het schilderwerk binnen of buiten is vlug afgerond.
 • Kwaliteit: de professionele schilder werkt met kwalitatieve materialen en de beste verf, rollers en andere gereedschappen.
 • Precisie: de professionele schilder werkt altijd nauwkeurig en levert vakwerk af.

Ons schilderwerk gaat minimaal vijf jaar mee. Mocht u daarnaast een extra deur, kozijn of wand willen laten schilderen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

busje bouwbedrijf bmr

Waarom de binnen- of buitenschilder van BMR?

Waarom is het raadzaam om voor uw binnen- en buitenschilderwerk in Leiden een professionele schilder van BMR in te schakelen? Bij ons kunt u altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig bouwadvies en duidelijke communicatie en informatie rond het uitvoeren van uw schilderwerk. Andere goede redenen zijn:

 • 15 jaar ervaring in vele bouw en schilderprojecten
 • Wij halen deadlines
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Beleefdheid naar de klant
 • Nauwkeurige afwerking
 • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

Eenvoudig contact opnemen

Wilt u ook profiteren van de vakkennis van BMR inzake topkwaliteit schilderwerk in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen dan een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.