Dakkapel plaatsen Leiden

Specialist in dakkapel plaatsen

Laat u graag een dakkapel in Leiden plaatsen door een ervaren vakman? Dan bent u bij BMR aan het juiste adres! Van de schets tot aan de afwerking van de dakkapel brengen wij extra licht en ruimte aan op uw bovenverdieping. Dus komt er gezinsuitbreiding, heeft u ruimte nodig voor een kantoor, een hobby of een mooie speelkamer voor de kinderen en bent u zeer gehecht aan uw woning in Leiden? Laat dan die ruimte gevende dakkapel op maat plaatsen door bouwbedrijf BMR. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Waarom een dakkapel in Leiden?

Maak van uw (rommel)zolder of bovenverdieping een prachtige, lichte ruimte waar u uw wensen waar kunt maken. Met een dakkapel in Leiden van BMR creëert u extra levensruimte en licht in uw eigen vertrouwde omgeving. De meeste huizen hebben een normaal schuin dak met een dakhelling van 40 graden. Bij een dakkapel van 3 meter breed, wint u dan al snel 4m² loopruimte. Bij een flauw dak is dat zelfs 6 m². Wij maken dakkapellen van topkwaliteit, door vakmensen gemaakt van uitsluitend premium bouwmaterialen. Gaat u voor een dakkapel of dakopbouw van kunststof, hout of houtlook? Of kiest u misschien wel voor een dakkapel van zink? De mogelijkheden in materialen en kleuren zijn haast eindeloos!

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Voordelen van een dakkapel

De voordelen van een dakkapel in Leiden zijn onder andere:

  • Meer ruimte: door het schuine dak op de bovenverdieping of zolder heeft u weinig loopruimte. Na een dakkapel plaatsen heeft u extra loopruimte. Uw woning wordt slechts een klein beetje groter, maar het gevoel van extra ruimte is zeer de moeite waard.
  • Groter gebruiksoppervlak: omdat uw loopruimte wordt verhoogd met een dakkapel krijg u direct een groter bruikbaar oppervlak. U vergroot het woongenot en comfort in uw woning. U krijgt er extra bruikbare ruimte bij die u kunt gebruiken voor uw slaapkamer, hobbykamer of werkplek.
  • Meer licht door ramen in de dakkapel: dat geeft een gevoel van meer ruimte.
  • Beter en meer uitzicht vanuit de dakkapel, waardoor u meer van de omgeving kunt zien.
busje bouwbedrijf bmr

waarom dakkapel

door BMR

Wat maakt een dakkapel in Leiden plaatsen door BMR interessant? Bij ons kunt u altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig bouwadvies en duidelijke communicatie en informatie rond het plaatsen van uw dakkapel in Leiden. Andere redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele bouwprojecten
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

Eenvoudig contact opnemen

Wilt u ook profiteren van de kennis en kunde van bouwbedrijf BMR bij het laten plaatsen van een dakkapel in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor uw dakkapel plaatsen te bespreken. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.