Woningisolatie Leiden

Huis of bedrijfspand energiezuinig maken

Met woningisolatie in Leiden wordt energie besparen in uw woning of kantoor relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen en/of of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is dus zeker de moeite waard, want daarmee helpt u zowel het milieu als uw eigen portemonnee! Ook verbetert u met woningisolatie uw wooncomfort en de waarde van uw pand. Zeker nu een energielabel verplicht is bij de verkoop of verhuur van uw woning. Een energiezuinige woning heeft onder andere goede dak- en vloerisolatie, dubbel glas en energiezuinige verwarming. Bel of mail BMR gerust voor meer informatie over het aanbrengen van woningisolatie in Leiden en/of een vrijblijvende offerte!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Dakisolatie aanbrengen

Warme lucht stijgt op. Dat maakt dakisolatie tot één van de meest effectieve energiebesparende maatregelen. Door een niet (goed) geïsoleerd dak gaat tot wel 30% warmte verloren. Met goede dakisolatie bespaart u flink op uw energierekening, omdat u minder hoeft te stoken. Met het isoleren van uw dak bespaart u jaarlijks tot zo’n € 500 op uw energierekening. Die investering is vaak binnen 4 tot 8 jaar terugverdiend. Bovendien stijgt de waarde van uw huis of bedrijfspand flink, zeker nu een energielabel verplicht is bij de verkoop of verhuur.

Vloerisolatie

Als de ruimte direct onder het dak weinig gebruikt en verwarmd wordt, is het aan te raden het plafond of de vloer van de onderliggende ruimte goed te isoleren. Zo bespaart u met goede vloerisolatie jaarlijks zo’n € 200 aan energiekosten en vergroot u uw wooncomfort. Vloerisolatie vermindert daarnaast ook de kans op vochtproblemen in uw pand.

Glas isolatie in uw woning

Via ramen en ruiten gaat doorgaans ook veel warmte verloren. Voor meer energiebesparing en comfort is het dan ook aan te raden om enkel glas in uw pand te vervangen door isolerend glas. Isolerend glas bestaat uit minimaal 2 glasplaten met daartussen een ruimte, ofwel spouw. De vulling van die tussenruimte bepaalt mede de isolatiewaarde. Bij dubbel glas zit er droge lucht tussen, bij HR+, HR++ en Triple Glas is dit edelgas. Isolatieglas bespaart energie en u heeft minder last van tocht, geluid en condens in uw pand. Kortom: met bovenstaande isolerende maatregelen zorgt u voor een zeer goede woning isolatie in Leiden.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Waarom woning isolatie door BMR laten aanbrengen?

Waarom is het verstandig om uw woning isolatie in Leiden door BMR te laten aanbrengen? Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig isolatie advies en duidelijke communicatie en informatie rond het uitvoeren van isolatie aanbrengen. Andere goede redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele complete bouwprojecten, inclusief isolatie
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit
busje bouwbedrijf bmr

Voor welke woning isolatie naar BMR?

Bij BMR kunt u terecht voor het voordelig en vakkundig laten aanbrengen van onder andere onderstaande soorten woning isolatie in Leiden:

  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Glasisolatie

Eenvoudig contact opnemen

Wilt u ook profiteren van de vakkennis en ervaring van BMR op het gebied van woning isolatie in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen dan een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Bouwbedrijf BMR
Bouwbedrijf BMR