Verbouwing Leiden

BMR voor al uw soorten verbouwingen

Wilt u verbouwen en heeft u voor uw verbouwing in Leiden de vakkundige hulp van een goed bouwbedrijf nodig? Dan moet u bij BMR zijn. Wij verzorgen al ruim 25 jaar de meest uiteenlopende verbouwingen voor zowel woningen als bedrijfspanden. Geen klus is te groot of te klein voor ons. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en nemen zo al uw bouwzorgen weg. Geef dus met een gerust hart de verbouwing in Leiden van uw woning of bedrijf uit handen aan BMR. U mag bij ons niet alleen rekenen op een fantastisch eindresultaat, maar ook op een prettige communicatie, een professional die met u meedenkt en goede prijzen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Mogelijkheden voor uw verbouwing

Wij verzorgen complete verbouwingen, klein en groot. Ook kunt u bij ons terecht met al uw bouwkundige vragen. Van vragen over de bouw tot vragen over de op- en aanbouw. Maar ook als u vragen heeft over het dakwerk, het exterieur of het interieur. Wij zijn u in alle gevallen zo goed mogelijk van dienst. Voor tijdens en na de verbouwing in Leiden hanteren wij een deskundige, betrouwbare en klantvriendelijke aanpak.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Het bouwbedrijf voor uw verbouwing in Leiden

Bij een verbouwing kan veel aan de orde komen. Meestal zijn diverse soorten werkzaamheden nodig om een bouwproject tot een succes te maken. Daarom is het handig bij een verbouwing in Leiden als het bouwbedrijf alle disciplines onder één dak heeft. Uiteraard is dat bij BMR het geval. Wat kunnen wij allemaal voor u bouwen of verbouwen in Leiden?

  • Keukens
  • Vloeren
  • Schilderwerk
  • Badkamers
  • Dakkapellen
  • Uitbouw en aanbouw
  • Kozijnen
  • Elektra & waterleidingen

Ook verzorgen wij diverse tuinwerkzaamheden en tuinaanleg.

busje bouwbedrijf bmr

Aanbouw, verbouw, renovatie

Welke bouwplannen in Leiden heeft u? Wij kunnen vrijwel alles voor u maken. Kleine of grote bouw- en verbouwwerkzaamheden, oude(re) woningen renoveren, bestaande gebouwen uitbouwen, lichtkoepels of dakkapellen plaatsen? Wij doen het allemaal graag voor u. En over de geldende bouweisen hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken; wij zijn volledig op de hoogte van de lokale bouwwetgeving.

Contact opnemen met BMR

Wilt u ook profiteren van de vakkennis en ervaring van BMR als het gaat om een verbouwing in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor u te bespreken. Wij kunnen dan ook een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.