Houten en aluminium kozijnen Leiden

Het juiste kozijn in Leiden voor uw woning of bedrijf

Zijn de kozijnen van uw woning in Leiden aan vervanging toe? Of gaat u nieuwbouwen of verbouwen en wilt u weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van bijvoorbeeld houten of aluminium kozijnen in Leiden? Dan is bouwbedrijf BMR de partij met wie u kunt overleggen over de juiste soort kozijnen voor uw woning en het vakkundig laten plaatsen van de houten of aluminium kozijnen. Zo kunnen wij u uitvoerig informeren over wat u moet weten over kozijnen, welke keurmerken er zijn, waar u op moet letten en waarom bepaalde kozijnen een goede investering zijn. Bel of mail BMR gerust voor meer informatie en advies over houten en aluminium kozijnen in Leiden en het laten plaatsen daarvan. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte voor kozijnen aanvragen!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Verschil tussen houten en aluminium kozijnen?

Welke soort kozijnen in Leiden moet u kiezen voor uw woning bij een verbouwing of renovatie? Dat hangt van diverse factoren af, zoals het beschikbare budget, het gewenste aanzicht en de isolatiewaarde van het kozijn. Ook belangrijk zijn het benodigde onderhoud en de verwachte levensduur. We zetten de verschillen tussen houten en aluminium kozijnen in Leiden voor u hieronder uiteen.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Houten kozijnen

Vroeg of laat moeten oude houten kozijnen vervangen worden, maar hoe weet u of uw houten kozijnen aan vervanging toe zijn? Houtrot is veruit de meest voorkomende reden om de kozijnen te laten vervangen. Als u met een schroevendraaier makkelijk in het hout kunt prikken, of het veert mee, dan kunt u uw kozijnen wel laten vervangen. Houtrot herstellen kan ook, maar dit is meestal een kortetermijnoplossing. Houtrot laat zich niet tegenhouden. Ook als u uw woning (beter) gaat isoleren, kan het nodig zijn om uw enkel glas kozijnen te laten vervangen. Een goede reden ook om ze bijvoorbeeld te laten vervangen door aluminium kozijnen met HR++ glas.

Aluminium kozijnen vervangen?

Aluminium kozijnen hebben minder onderhoud nodig, maar zijn wel duurder dan houten kozijnen. Vooral omdat ze langer meegaan. Gemiddeld kunt u 50 tot 70 jaar genieten van aluminium kozijnen voordat ze aan vervanging toe zijn. Aluminium kozijnen scoren dus hoog op levensduur, onderhoud, de mogelijkheid van reparaties, milieu en isolatiewaarde. En ook als u graag moderne, fraaie en slanke kozijnen wil hebben met vele esthetische mogelijkheden zijn aluminium kozijnen de juiste keuze.

busje bouwbedrijf bmr

Waarom BMR in Leiden?

Waarom is het verstandig om houten en aluminium kozijnen in Leiden door BMR te laten plaatsen of vervangen? Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig advies en duidelijke communicatie en informatie over zowel houten als aluminium kozijnen in Leiden. Andere goede redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele complete bouwprojecten, inclusief isolatie werkzaamheden
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

Contact opnemen met BMR

Wilt u ook profiteren van de vakkennis en ervaring van BMR op het gebied van houten en aluminium kozijnen in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor u te bespreken. Wij kunnen dan ook een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.