Uitbouw Leiden

BMR: uw specialist in uitbouw in Leiden

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitbreiden met een uitbouw in Leiden? En bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u hierbij kan helpen? BMR staat voor u klaar! Wij hebben al veel uitbouwprojecten op onze naam staan. Van woningen tot bedrijfspanden. Door ons in te schakelen geniet u in een mum van tijd van meer ruimte en krijgt uw woning of bedrijfspand een geheel nieuwe uitstraling. We nemen graag al uw zorgen uit handen door als bouwbedrijf de volledige uitbouw voor u te verzorgen. Daarbij staan uw wensen natuurlijk altijd centraal. Schakel dus direct BMR in voor een uitbouw in Leiden aan uw woning of bedrijfspand. Bel of mail ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Geen klus is ons te groot

Als u op zoek bent naar een aannemer voor de uitbouw van uw woning of bedrijfspand, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al uw bouwkundige vragen beantwoorden. Niet alleen vragen over de uitbouw, maar ook vragen over opbouw, bouw, dakwerk, exterieur of interieur. Want wij zijn gespecialiseerd in complete verbouwingen. Geen klus is voor ons te groot of te klein. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons bouwbedrijf staat niet zomaar bekend om zijn deskundige, betrouwbare en klantvriendelijke werkwijze.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Diensten van BMR

U wilt natuurlijk dat uw uitbouw in Leiden zonder problemen verloopt. En dat er een goed resultaat wordt neergezet. Dat kunnen wij u bieden. Wij zijn een bouwbedrijf dat alles voor u regelt en dat ook direct als aannemer fungeert. En u vindt bij ons ook nog eens alle disciplines onder één dak. Wij worden namelijk niet alleen voor het maken van uitbouwen ingezet, maar ook voor opbouw, verbouwing, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verduurzaming. Alles in en rondom uw huis of bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

busje bouwbedrijf bmr

Waarom BMR voor een uitbouw in Leiden?

Als het gaat om een uitbouw in Leiden maken, staan uw wensen bij ons altijd centraal. U kunt bij ons altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig advies en duidelijke communicatie en informatie over een uitbouw in Leiden. Andere goede redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele complete bouwprojecten, inclusief uitbouw
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

Contact opnemen met BMR

Wilt u ook profiteren van de vakkennis en ervaring van BMR bij het maken van een uitbouw in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor u te bespreken. Wij kunnen dan ook een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Bouwbedrijf BMR
Bouwbedrijf BMR