Aanbouw woning Leiden

Aanbouw woning in Leiden laten maken door BMR

Wilt u een aanbouw aan uw woning in Leiden laten maken? Neem dan contact op met Bouwbedrijf BMR om die aanbouw voor u te realiseren. Een aanbouw is ideaal voor wanneer u uw woonkamer, keuken of badkamer wilt uitbreiden. Maar u kunt ook een aanbouw aan uw woning laten maken om er bijvoorbeeld een serre, erker of garage van te maken. Door uw huis groter te maken, vergroot u ook het wooncomfort en de waarde van uw woning. BMR is het ervaren bouwbedrijf dat met vakmanschap en plezier de aanbouw van uw woning in Leiden realiseert. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Creëren van extra woonruimte

Door het creëren van extra woonruimte met een aanbouw in Leiden van uw woning kunt u alle kanten op. Wat zijn uw plannen? Kiest u voor een heerlijke tuinkamer, een serre of gewoon voor een grotere woonkamer of keuken? Of wordt het een handige bijkeuken? Wij staan graag voor u klaar om de aanbouw van uw woning compleet te verzorgen. Inclusief wanden, vloeren en plafonds plaatsen en afwerking. En het schilderwerk, stucwerk en tegelwerk verzorgen wij ook. Kortom: wat doen wij aan extra werkzaamheden die nodig kunnen zijn voor het maken van een aanbouw in Leiden?

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Waarom uw aanbouw laten maken door BMR?

Waarom is een aanbouw laten maken aan uw woning in Leiden een zeer goede keuze? Bij ons kunt u altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig bouwadvies en duidelijke communicatie en informatie rond het realiseren van uw aanbouw. Andere redenen zijn:

  • 15 jaar ervaring in vele bouwprojecten
  • Wij halen deadlines
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Beleefdheid naar de klant
  • Nauwkeurige afwerking
  • Wij leveren altijd de beste kwaliteit

busje bouwbedrijf bmr in leiden

voordelen

van een aanbouw

De voordelen van een aanbouw aan uw woning in Leiden laten maken zijn:

  • Uw woning wordt meer waard
  • U heeft veel meer ruimte en licht in huis
  • U kunt langer in hetzelfde huis blijven wonen
  • U kunt een aanbouw via de hypotheek financieren

Eenvoudig contact opnemen

Wilt u ook profiteren van de kennis en kunde van bouwbedrijf BMR bij het maken van een aanbouw van uw woning in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden voor de aanbouw te bespreken. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.