Aannemer Leiden

Uw aannemer in Leiden

Wanneer u ingrijpende wijzigingen uit laat voeren aan uw woning, wilt u zeker weten dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een specialist waarop u kunt vertrouwen. Zoekt u een goede aannemer in Leiden, neem dan contact op met BMR: Bouwen met Resultaat. Wij zijn niet alleen een ervaren, allround aannemer die al uw bouw- en verbouwprojecten perfect kan uitvoeren; u kunt bij ons ook rekenen op ouderwetse service.

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

De aannemer in Leiden voor kleine en grote projecten

Wij zijn een aannemer van bescheiden omvang. Desondanks beschikken wij over alle kennis, ervaring, mensen en middelen om al uw klussen tot een perfect einde te brengen. Wij zijn bewust een aannemer voor Leiden en concentreren ons op deze prachtige stad en aangrenzende gemeenten. Wij zijn een graag geziene aannemer met een uitstekende lokale reputatie en daar zijn wij trots op.

Bij veel aannemers voelt u zich misschien een beetje een nummer. Ook zijn er veel aannemers die hun hand omdraaien voor kleinere klussen en opdrachten. Wij niet. Voor ons telt maar een ding: u gelukkig maken door de werkzaamheden aan uw huis perfect uit te voeren. U kunt ons inschakelen voor bouw, verbouw en renovatie. Hierbij kunt u denken aan het uitbouwen van uw woonkamer, het plaatsen van een dakkapel, maar ook aan kleinere projecten, zoals het plaatsen van een tuinoverkapping. Ook voor alle werkzaamheden binnenshuis zijn wij de aangewezen aannemer in Leiden. Wij plaatsen met veel plezier een nieuwe keuken of badkamer.

busje bouwbedrijf bmr

Ouderwets vakmanschap

ouderwetse service

Als allround aannemingsbedrijf gaan wij uiteraard met onze tijd mee en werken wij volgens de laatste technieken en kennis. Desondanks kunt u bij ons rekenen op ouderwets vakmanschap en ouderwetse service. Goede, ervaren vaklieden die ook nog eens uitblinken in klantcontact en communicatie. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Aannemer Leiden – Bouwen met resultaat

Wanneer u ons inschakelt voor uw bouwproject, verbouwing of renovatie, weet u zeker dat u een goede, eerlijke prijs betaalt en in zee gaat met professionals die naar u luisteren. Wij overleggen altijd met u en zorgen voor A tot Z voor goede communicatie en natuurlijk een prachtig eindresultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte.