Laminaat leggen Leiden

Laminaat vakkundig door professional laten leggen

Heeft u laminaat aangeschaft voor uw woning of kantoor pand en wilt u dat vakkundig laten leggen? Dan kunt u terecht bij BMR in Leiden. Wij zijn het bouwbedrijf waarbij u een specialist kunt inschakelen voor het laten leggen van uw laminaatvloer. Met onze laminaat legservice kunt u binnen een mum van tijd genieten van uw nieuwe laminaatvloer. Of het nu gaat om klassiek laminaat, een visgraat laminaatvloer of walvisgraat laminaat: wij leggen alle laminaat soorten. Dat doen we desgewenst ook inclusief het leggen van de ondervloer en de plinten. BMR is het ervaren bouwbedrijf dat met vakmanschap uw nieuwe laminaat komt leggen in Leiden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte!

Professioneel bouwen en kwaliteit leveren voor een goede prijs is ons doel

Voordelen van laminaat leggen

Steeds meer mensen kiezen voor laminaat in Leiden, omdat het de authentieke look van een houten vloer combineert met veel praktische voordelen én de toch ook wel zeer voordelige prijs van laminaat. Het biedt dan ook een aantal aantrekkelijke voordelen. Laminaat is:

 • Geschikt voor elke ruimte: zelfs voor keukens en badkamers zijn er waterbestendige laminaat vloeren met extra bescherming.
 • Zeer sterk: de betere laminaatvloeren zijn bestand tegen krassen en slijtvast. Daarom worden ze ook veel in kantoren gelegd.
 • Makkelijk in onderhoud: laminaat is zeer eenvoudig schoon te maken. Vuil dringt niet door in het hout en af en toe poetsen met een droge of licht vochtige vezeldoek is voldoende.
 • Snel en eenvoudig te laten leggen: omdat er geen lijm voor nodig is, kan de vakman laminaat omtoveren tot een perfect egale en stabiele vloer.
 • Levensechte look: laminaat is niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zelfs het reliëf van echt hout, de noesten, barsten en scheurtjes, worden perfect nagebootst.

Informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op

Waarom laminaat leggen door BMR?

Een laminaat vloer in Leiden leggen door BMR is een zeer goede keuze. Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op een professionele aanpak, vakmanschap, deskundig advies en duidelijke communicatie en informatie rond het uitvoeren van het plaatsen van vloeren, zoals laminaat. Andere goede redenen zijn:

 • 15 jaar ervaring in vele bouwprojecten, inclusief vloeren leggen
 • Wij halen deadlines
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Beleefdheid naar de klant
 • Nauwkeurige afwerking
 • Wij leveren altijd de beste kwaliteit
busje bouwbedrijf bmr

Laminaat laten leggen in Leiden

Heeft u geen ervaring met het leggen van laminaat? Dan kunt u dit laten doen door de vakmensen van BMR. Zij hebben veel ervaring en leggen uw laminaat snel en efficiënt in elke ruimte. We nemen wat dat betreft al uw zorgen uit handen en regelen dat u in een mum van tijd van uw nieuwe laminaat in Leiden kunt genieten.

Eenvoudig contact opnemen

Wilt u ook profiteren van onze vakkennis en ervaring in het leggen van laminaat in Leiden? Maak een afspraak met ons om alle mogelijkheden rond onze laminaat legservice te bespreken. Wij kunnen dan een geheel vrijblijvende offerte voor u maken. Bel ons op 06 41 29 78 65 of mail naar ron@bouwbedrijfbmr.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.